Mind In Geboorte

Mindfulness Instituut voor de Geboortezorg

Mind In Geboorte is in 2018 opgericht door Irena Veringa, met als doel compassievolle zorg rondom de geboorte van kinderen en ouders te bevorderen en mindfulness in de geboortezorg en het geboorteproces te stimuleren.

Alle trainingen, cursussen en workshops combineren oude wijsheden en moderne kennis voor de geboortezorg van de 21ste eeuw

Het gehele aanbod heeft een wetenschappelijke basis (zie publicaties) en wordt gegeven door Irena Veringa, in samenwerking met gerenommeerde deskundigen. Alle gastdocenten hebben een wetenschappelijke achtergrond in psychologie of geneeskunde, zijn vooraanstaand op hun vakgebied, werkzaam in het klinisch veld en ze zijn ervaren in mindfulness- en compassie trainingen. 

Opleiding en training in mindfulness, baringspijn, angst en stress

Opleiding en training in mindfulness, baringspijn, angst en stress

Professionals in de geboortezorg

Voor zorgverleners in de medische of psychische geboortezorg heeft Mind In Geboorte een aantal interessante en relevante nascholingen, trainersopleidingen en workshops.

Dit aanbod baat jou als zorgprofessional en jouw zorgpopulatie.

Zoals Mindfulness Based Childbirth & Parenting (Fear) Professionalsopleiding, Mindfulness Based Stress Reductie voor Verloskundigen en Artsen , Baringspijn vanuit de Neurowetenschappen en Perinatale Angst en Stress, Nieuwe Inzichten, Andere Aanpak

Aanstaande ouders

Bij Mind In Geboorte vind je de meest complete begeleiding bij angst en stress vanaf kinderwens tot en met het ouder zijn. Irena Veringa helpt zwangeren en hun partners die zich bewust willen voorbereiden op de geboorte van hun kind en op hun eigen geboorte als ouders.

Op basis van mijn expertise als verloskundige, mindfulness trainer, onderzoeker en moeder bied ik een stevige en compassievolle begeleiding van angst en stress rondom de geboorte, in de vorm van zwangerschapscursussen en consulten.

Deze begeleiding laat je in jouw kracht staan en laat je verder gelukkig en gezond leven. 

Het aanbod van Mind In Geboorte bestaat uit mindfulnesstrainingen, zwangerschapscursussen, en de individuele consulten rond stress of angst bij kinderwens, zwangerschap, geboorte en ouderschap. Neem contact op voor verdere informatie of bij vragen (06-53184197). 

Onderzoek & informatie

Als hèt Mindfulness Instituut voor de geboortezorg combineert Mind In Geboorte het geven van trainingen aan ouders en professionals met wetenschappelijk onderzoek. De trainingen zijn daardoor van de hoogste kwaliteit en hun positieve effect is objectief vastgesteld.

Daarnaast wil Mind In Geboorte stimuleren dat mindfulness trainingen voor ouders een eigen plaats krijgen in de geboortezorg en voor alle ouders die het nodig hebben door de zorgverzekeraars voor een groter deel worden vergoed. Als Mindfulness Instituut voor de Geboortezorg informeren wij daarom actief en indringend alle betrokken instanties.