Aanstaande ouders

Aanstaande ouders

Bij Mind In Geboorte vind je de meest complete begeleiding bij angst en stress vanaf kinderwens tot en met het moederschap.

Er zijn groepstrainingen en individuele consulten. De trainingen en consulten worden gegeven in de trainingsruimte in Den Haag, of online. 

Voor zwangeren en hun partners en jonge ouders met hun baby 

Gevoelens en gedachten van zowel blijdschap als angst en stress horen kinderwens, zwangerschap, geboorte en ouderschap. Maar als jouw stress of angst de boventoon gaat voeren is gerichte begeleiding belangrijk. Je kindje ervaart immers álles - en dat heeft invloed op groei en gezondheid. Mindfulness is zo'n begeleiding: reëel, warm en op jouw situatie toegesneden. In individuele consulten en in wekelijkse groepen. De zwangerschapscursussen van Mind In Geboorte leren je hoe mindfulness je helpt bij de zwangerschap, de geboorte en het ouderschap en hebben daarnaast ook alles wat je van een 'gewone' zwangerschapscursus mag verwachten.  

Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit een brede wetenschappelijke basis en worden gegeven door Katarzyna Irena Veringa, wetenschappelijk onderzoeker en specialist in mindfulness in de geboortezorg, en in  behandeling van perinatale angst en stress. Irena heeft ruim 25 jaar ervaring als verloskundige. Neem contact met haar op (06-53184197) als je jouw mogelijke begeleiding wilt bespreken: ze helpt je graag.

Mind In Geboorte heeft ook verloskundigen en andere professionals opgeleid die elders een vergelijkbaar aanbod geven. Je kan je ook oriënteren bij:

Manon Wesselink: www.praktijk-focus.nl

en bij:

Madelon van Uffelen: www.mijnmoederkracht.nl

 
Training én cursus voor aanstaande ouders

Training voor een veerkrachtige geboorte en ouderschap